WIZZR ontvangt het PSO 30+ certificaat!

WIZZR_duurzaamheid live!

15 maart 2024

Met WIZZR_duurzaamheid wordt het voor opdrachtgevers mogelijk om de volgende stap in het kader van monitoren van de MVOI doelstellingen te realiseren. 

Het Manifest Maatschappelijk Verantwoord Opdrachtgeven en Inkopen (MVOI) doet een beroep op opdrachtgevers zich aan te sluiten om het opdrachtgeverschap en de inkoop in te zetten voor de transitie naar een duurzame, sociale wereld. De sociale transitie wordt met WIZZR_social return goed bediend. In samenwerking met overheid en bedrijfsleven is nu ook WIZZR_duurzaamheid beschikbaar.

Deze WIZZR module helpt bij de uniformering in de uitvraag aan de opdrachtnemers. Duurzaamheid wordt meetbaar gemaakt en de verantwoording kan in WIZZR plaatsvinden. In de vertrouwde WIZZR werkomgeving wordt inzichtelijk gemaakt welke contractafspraken er zijn gemaakt m.b.t. emissie. De voortgang en realisatie van deze afspraken wordt gemonitord en gerapporteerd aan opdrachtgever en opdrachtnemer. Hierdoor zij alle betrokkenen nog beter in staat tijdig bij te sturen en hun contract afspraken te realiseren.

WIZZR_duurzaamheid is ontwikkelt in nauwe samenwerking met de Gemeente Rotterdam, CEdelft en verschillende opdrachtnemers uit het bedrijfsleven.

Bron van de afbeelding: Manifest MVOI

Deel dit bericht
Meer nieuws
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.