WIZZR ontvangt het PSO 30+ certificaat!

Livegang WIZZR 10.0

29 maart 2024

Met enige trots hebben we op Goede Vrijdag WIZZR 10.0 live gezet. In de Roadshows werd dit al aangekondigd. Hoewel WIZZR functioneel ongewijzigd is gebleven, is onze applicatie visueel en qua techniek geheel vernieuwd.
 

We hebben er hard aan gewerkt. Veel tijd is gaan zitten in de nieuwe architectuur van onze software. De WIZZR applicatie is geheel vernieuwd. WIZZR is Headless, dat wil zeggen dat de front- en backend van elkaar zijn losgekoppeld. WIZZR is met deze update toekomstbestendig.

Voor gebruikers die eerder met WIZZR hebben gewerkt is de vernieuwing direct zichtbaar. Behalve de vernieuwde techniek, is ook het ontwerp nieuw. De interface is op een heel aantal punten verbeterd. Naast een heldere navigatie en een gebruikersvriendelijke zoekfunctie, kunnen gebruikers nu ook hun eigen indeling van startscherm en kolommen kiezen.

Wanneer u voor het eerst inlogd, wordt automatisch de product-tour gestart waarbij we u in een paar stappen door de applicatie heen loodsen. Heeft u ook na het zien van deze tour nog vragen, ideeen of suggesties, dan horen we dat graag van u.


 

Deel dit bericht
Meer nieuws
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.