Livegang WIZZR 11.0!

Livegang WIZZR 11.0

09 oktober 2024

Op dinsdag 8 oktober hebben we een volgende belangrijke update gelanceerd. Met WIZZR 11.0 is vooral geïnvesteerd in de veiligheid, maar ook in de flexibiliteit van de software. Hiermee wordt het eenvoudiger om andere systemen met WIZZR te laten communiceren. Ook is de samenwerking binnen WIZZR met intermediairs of met andere opdrachtnemers, onderaannemers dan wel bedrijven binnen hetzelfde concern, verbeterd. 

Hoewel het een systeem brede update betreft, hebben de meeste wijzigingen in WIZZR 11.0 effect op de omgeving van de opdrachtnemers. Deze gebruikers worden na inloggen via een virtuele tour in WIZZR over de nieuwe functionaliteit geïnformeerd.

Met WIZZR 11.0 wordt verantwoording voor opdrachtnemers overzichtelijker. De invoer van personen, sociale inkopen en/ of MVO/ SR projecten wordt binnen WIZZR als Maatschappelijke Waarde opgevoerd, waarna deze vervolgens gebruikt kan worden voor de verantwoording. Dit geeft de opdrachtnemer, mede met het oog op de CSRD-wetgeving, meer grip en inzicht in de Maatschappelijke Waarde van de eigen organisatie. 

Met WIZZR 11.0 leveren we een belangrijke bijdrage aan onze missie om software oplossingen te bieden die overheden ondersteunen in het stimuleren van sociaal verantwoord en milieubewust ondernemen. Tegelijkertijd helpen we ondernemers om hun sociale en duurzame kapitaal zichtbaar te maken, optimaal te benutten en te laten groeien.  

Heeft u in naar aanleiding van deze update vragen? Laat het ons weten, stuur ons een mail en we nemen graag contact met u op!

Deel dit bericht
Meer nieuws
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.