WIZZR ontvangt het PSO 30+ certificaat!

Pre-release presentaties WIZZR 10.0

19 december 2023

De livegang van WIZZR 10.0 is een mijlpaal. Een belangrijke update die we graag persoonlijk introduceren voorafgaand aan de livegang. In een roadshow bestaande uit een zestal sessies gaan we het land door.

Hoewel WIZZR functioneel niet is gewijzigd, is er met WIZZR 10.0 een grote stap gezet. Niet alleen hebben we de layout volledig herzien. Maar "onder de motorkap" is een compleet nieuwe software architectuur neergezet. Daarbij is de front- en backend van elkaar losgekoppeld (headless CMS) wat niet alleen snellere laadtijden tot gevolg heeft, maar waarmee we klaar zijn voor de toekomst!

We hebben de gelegenheid ook direct gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren. Voorbeelden hiervan zijn een efficiëntere navigatie, verbeterde & uitgebreide zoekfunctionaliteit en de mogelijkheid om de persoonlijke voorkeuren mee te nemen in een gepersonaliseerd startscherm en aanpasbare kolommen binnen WIZZR.

Bent u niet in de gelegenheid onze presentatie bij te wonen en heeft u vragen?
Laat het ons weten, we vertellen u er graag meer over!

Deel dit bericht
Meer nieuws
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.